shopping

eftersom jag ska bo en vecka själv så har min bästa kompis mikaela flyttat in hos mig ! :D rikitgt mysigt, hatar att vara själv om natten , ush!
idag så stack vi till stan, först så käkade vi på donken. det var typ hur äckligt som helst allt smakade bara fett...iallf jag köpte ett par ljusa dieseljeans och så köpte jag o mickz ett halsband som var som ett delat hjärta så vi kunde visa alla att vi är bästa kompisar haha :D
mickz köpta 2 nya koftor,peircingsmycke,ett par bruna byxor,skor m.m hon e värsta shopping-tjejen ! fan att nog har tattat min kamera kan inte ta kort på något ! så tråkigt..
aja nu ska vi iväg o köpa thaimat!                                      hasta la vista amigos ;)

midsommar

midsommarafton: åkte till mormor och morfar över dagen käkade sill o potatis såklart . senare på kvällen åkte jag iväg på fest som var smått misslyckad p.g.a regnet det bara ööösste ! åkte sedan hem till mormor och morfar på natten.
midsommardagen: grillade och badade med mommo o moffa.
söndag: morfar sjutsade hem mig som fortfarande är tomt med föräldrar, alone at last!

                            mormor & morfars house , så fint =)

image79
mkt fin utsikt från deras altan
image80
jag & viktor
image81

mitt liv invaderas av schhnyygaaa killar

okej , idag har vart helt sjukt mycket killar som har invaderat min vardag! det började imorse när jag gick upp halv 8 för att det hade kommit 2 gubbar för några dagar sen och sagt att dem skulle laga mitt fönster. iallf helt nyvaken som jag är ringer det på dörren och jag antar att det e dem 2 gubbarna.. men NOOOOT ! då står det 3 killar som ser ut att vara 18 som tydligen sommarjobbar hos dem gubbarna. haha fan jag måste sett helt störd ut som jag stod där o stirrade i mitt linne och minishorts på morgonkvisten!! snygga som fan var dem med i sina snickarbyxor GRR ! kan ju säga tt det kändes lite cp att ha tre främmande snygga killar på mitt rum där på morgonen haha.
iallf sen så har jag degat hela dagen men bestämmde sedan att jag skulle vara med mickz och jag skulle hänga med henne till macken för hon skulle tanka sin moppe. när vi är framme så får inte mickz upp locket där man ska hälla i bensinen..där står vi och drar o sliter men neeej inget händer. helt plötsligt åker den in en bil brevid oss och ut kommer dem 2 snygggasste killarna ever! as fin stil , skitsnygga asså! både jag och mickz utbytte lite heeta blickar med hunkarna då dem plötsligt kommer fram och bah " behöver ni hjälp tjejer" vi bah "aaah *dräggel* haha ddem fick upp locket på typ andra försöket. jag och mickz e verkligen händiga. sen sätter dem sig i bilen och tutar hejdå!
sedan var det visare till maxi där det köptes tacos och godis sen joinade  mette  åxo och vi dega hela kvällen :)

                                                                

så uppklädd var man på morgonen ja..
image76

dagens food (:
frukost: en macka med skinka
mellanmål -
lunch -
mellanmål -
middag :tacos
kväll: godiiis

this is me

image75
namn:
Sara
födelsedag: 6 juli
Bor du i villa/lägenhet: lägenhet
Hur stor: eh jag venne :S typ mellan ? :P
Pool: i wish :(
födelseort: göteborg - salgrenska
uppvuxen i: göteborg
bor: göteborg
Längd: 1.76-77 cm
Skor: 40
ögonfärg: gröna
hårfärg: brun

FAVORIT
färg: guld
plats:
the beeaach
bok: hahaha
spel: mario racecart
drog: choklad
fordon:
privat jet
affär: topshop
CD: does that still exist ?
artist:
ikan inte bara välja så..
aktivitet: rida, bada

BRUKAR DU
titta på dig själv i spegeln:
always
gnälla: that's what i do best
skrika: eh ne vara högljudd (a)
sova: skämta innan.. this is what i do best
klä dig i svart: nää
gå till kyrkan: no
röka: palla röka , aldrig rökt i mitt liv
ljuga: bara vita lögner :P
hata folk:
ne
lita på folk: nope bara mina närmsatse barndomskompisar

NÄR
läste du en bok senast:
eh när vi hade geografi ? :S
var du på konsert senast: typ 3 år sedan på desteny's child HAHA
köpte du något senast: igår
svor du senast: igår
sjöng du senast: sjunger nu föfaaan
klagade du senast: igår

VEM

saknar du: mikaela
vill du slå: jag vill inte slå :O
kramade du sist: anna <3
vill du vara som: i like myself (:
sårade dig sist: mikaela :P
vill du blir galet full med: mig själv :D
gjorde dig riktigt glad senast: anna :P
fick du sms från senast: claudia
ringde dig senast: erica
är vackrast på jorden:
mamma
HAR DU

förföljelsemani: asså what ? ahhaah..cp frågor..
tvångstankar: haha nej
färgat håret: ne
brutit några ben någon gång: nope
några piercings: öron ( vill ha i naveln med )
egen dator: jupp
gjort bort dig rejält: som faaaan
bra självförtroende: someteimes
komplex: ja
kysst någon: yes
varit kär: äckligt olyckligt kär
rymt hemifrån: Nej
tuttat eld på nåt: det bästa jag vet :P

HUR

går du: snabbt som in helvete :P
svarar du i telefonen: haha beror på vem det är
mycket pengar har du: det flödar... haha ne jag klarar mig
ofta bäddar du sängen: varje morgon (:
ofta städar du: en gång i veckan
många stör du dig på: många!

TROR DU
att du kommer bli något:
som fan
på gud: neee
att det finns nått efter döden: me ja klart!
på rymdvarelser: haa yes mina polers !
att folk tycker om dig: ehh men kan ju hoppas :D
på ett liv efter detta: klaaaart


i'm back

                         
skönaste sommarlåten <3

 

har inte bloggat på några dagar för atttja...helt enkelt inte kännt för det but now i'm back :)

idag så har jag vart på stan & shoppat loss ! enda som gör en riktigt lycklig nuförtiden :O men eftersom någon tattare tagit min digitalkamera och mamma är utomlands i 2 veckor med den andra kameran blir det tyvärr inga bilder ;(
senare så stack jag till claudia där anna åxo var.  vi spelade tv-spel haha ! riktigt kul =) men jag blev hungrig och eftersom claudia bor i haga så var vi bara ett stenkast från järntorget = burgerking! så vi stack dit och sen hem till claudia igen. sen stack jagh hem så nu sitter jag här igen ensam och tomt =(
imorgon så måste jag gå upp halv 8! bara för några dumma människor ska komma och laga ett fönster...senare på kvällen kommer ida , erica & tallo hem till mig shlappar det ska bli mys :)

MALIN
image73
ett plagg jag kan visa som jag har köpt har jag köpt hos malin a.k.a Mogi, skönaste bloggaren i stan! jag har köpt ett vit Abercrombie and Fitch tröja som syns på hennes hemsida :)

sjuuuuuuuuuk :(

ush igårkväll låg jag i sängen klockan nio..mamma kommer in och tittar förvånat på mig som jag är döende eller någonting ! tror inte jag har legat i sängen så tidigt sen jag var 12 år eller något , iallf det visade sig att jag ahde feber och jag kunde inte äta eller någonting och min mage gjorde jätte ont PLUS att det var den tiden på månaden if you know what a mean..jag har gått ner 2 kg på 24 timmar! kanske bara för jag har ätit en yoggi yalla på dessa 24 timmar ..haha fast jag äår så sjuk som jag e kunde jag inte hålla mig så jag sprang ner till stan o köpte en klänning som ag har pratat o tjatat o tänkt jätte mkt om så nue  jag helt slut men lycklig ! nu ska jag nog gå o vila lite tror inte min kropp mår så bra när jag ränner runt i stan med feber ..

ennu en underbar meningslös dag

Magnus Betnér på krogen förklarar varför han vill vara tjej , han e så söt <3


vaknande 11 idag att klockan ringde för jag hade satt tiden för att jag skulle till tandläkaren ! jag hatar tandläkaren ! en massa människor som som drar och sliter i ens mun o trycker in en massa nålar o borrar USH! har typ bara sovit tre timmar eller något då jag gick o lade mig när fåglarna kvittrade och det var hyffsat ljust! orkade inte kolla på klockan precis. men idag har jag lovat mig själv att jag ska lägga mig i tid , åtminstonde försöke vara i säng innan 2 !

image70


ikväll klockan 22:00 ska jag se på detta programmet där nio tjejer tävlar om en plats i den världskända gruppen pussycat dolls. ganska meninglöst program men så sjukt underhållande måste jag säga.

image71
byebye for now (:

mormor,morfar,mamma,pappa

idag har jag hunnit med ganska mkt :) först träffade jag morfar och fick sommarpresent i form av sedlar, tack så mkt :) älskar dem så himla mycket, dem är mer som mina andraföräldrar än mormor & morfar. dem får mig att inte bl rädd för att bli gammla. dem har vart ihop i ca 30 år och dem är fortfarande lika kära och dem är lika pigga som mig !

image65

sen träggade jag mammi i stan och vi bestämmde oss för att luncha det var mysigt. alltid lika kul o ha lite kvalitetstid med sina nära&kära. hittade en skita fin klänning och en jätte cool tröja men jag köpte inget för jag hade satt in mina pengar jag fick på kontot och kortet låg hemma så jag ska springa ner och köpa det imorgon iställt.

efter staden åkte jag till claudia och uppdaterade varandra om det senaste som hänr i våra liv och kollade på filmen bring it on haha! som man sett en miljon ggr men endå...värsta nostalgifilmen :)

nu ska jag sätta mig på balkongen med mina körsbär o ringa pappa då man typ aldrig träffar honom för han jobbar typ 85% av sin livstid..
                                                                 ha det bra! kram

min mp3 is DEAD

uppdate
det hara bara gått 4 dagar sen man hade avslutning och jag har redan vänt på dygnet p glömmer villken dag det är och sånt.  hoppas sommarlovet blir lika roligt som dem verkar ha, haha. hoppar över knarket då ^^


 



Nej,nej,nej,neeeeej min mp3 är trasig, hur ska jag klara mig ? jag jag sover,tränar,shoppar eller vad som helst när jag är själv lyssnar jag på musik det är så skönt. ska springa o köpa ny imorgon !
igår var det väldigt mysigt :) jag lagade mat till the crew och jordgubbar & chokladpudding stod på menyn till efterrätt MUMS. mikaela och larssa gick o lade sig klockan 1 men jag & patch stannade uppe till klockan 4 o pratade om allt här i livet, tack patch kul o prata med dig!
idag så var jag på näset med mamma det var såååååå sköööööönt i havet asså ! riktigt varmt ! jag börjar bli riktigt brun nu :D

life as a house

http://www.youtube.com/watch?v=rocj55J5EQ0
uppdate 17:30
ska dra till M nu där patch & larssa är med. M bor ju själv där i 6 veckor så det blir väl fest o frilla varje dag antar jag :D här kommer en skön summelööv sång för att få er på sommrigt humör :D


uppdate 15:00

har vart ute o glassat mig i solen som vanligt, det är 30 grader och har i princip vart så varmt hela veckan utan ett moln på himlen, e detta sverige !? haha. ska snart ner o träna & som vanligt har jag inte käkat någonting käkade ett äplle klockan nio imorse. men det e så varmt pallar inte att äta! ush ne får nog leva på piggelin hela sommaren det är det godaste som finns sånna här varma sommardagar.




image54

image55image56image59image61
såg väärldens BÄSTA film igår och det är ju verkligen ett plus att skådespelarna är riktigt haaaaawta !
den heter LIFE AS A HOUSE. I rollerna bl.a Hayden christensen , Ian somerhalder & jena malone.


image62
haha kolla fränkarna USH! hata att dem kommer fram på sommaren
asså allvarligt.. jag har 36 myggbett på benen ! det kliiiaaaas , fick dem antagligen när jag var ute hela natten i förrgår. kan fortfarande inte fatta att det är sommarlov ! känns som jag ska till skolan imorgon haha !


skolavslutning (NOT)

KOCKAN ÄR NU 03:00 & jag kom precis hem från en mycket underlig kvääll den var både roligt o eh wird haha :P

uppdate

yees nu blir det utgång, ska träffa ida o tallo på fyran o drar till ngn lokalfest sen drar vi till en kille i näset ha en bra kväll folket!

kvällen clothes

image52image53


_______________________________________________________________




image46

deeeeeeeemnn åxo! missade skolavslutningen med våran klass som för sista gången kommer vara tillsammans! var på ett möte som jag var tvungen att gå på annars skulle inte jag få jobbet. mötet satte dem exakt samma tid dem skolavslutningen, hur lyckas dem lixom ?

aja låg o solda o gissa vad, efter typ fem minuter av glassande så låg hunken ( som jag skrev om förra inlägget)där igen !! har tittade rakt på mig oxh borrade sina blåa ögon i mina. men gjorde jag något neeeeeeeeh! haha ne nästa gång ska jag gå o fråga om han har sololja eller något jag kan låna haha GRR!

idag : sol + hunk , yeees

image44


vaknade typ halv ett efter en helt fab kväll igår, solen sken så jag gjorde min kycklingpasta speciale satte på mig bikinsen o brillsen o la mig utanför huset på ängen. så där ligger jag på ängen o lyssnar på musik och efter ett tag så vänder jag mig om för jag ska ta lite att dricka. och där ligger HAN. typ 20-25 år blond,brun,muskelös,lång. hur jävla HAWT som helst! han glodde som fan så jag glodde tillbaka och kunde inte hålla mig o började småfnissa haha. nu sitter jag här o ångra att jag inte gjorde NGNTING han var ju uberfin! aja han bor ju huset brevid mig så jag kommer antagligen se han på ängen fler ggr, *hoppas*

uppdatering 
                                                                                 image45
alla som känner mig vet att jag typ älskar marilyn manson men nu e jag fan besatt! hans nya album eat me drink me får ju mig bara att rysa speciellt hans låt heart shaped glasses , vackraste videon e det med lite rå i början för visssa.. men för mig VACKERT

igår <333333

igårkväll åkte man till saltholmen ! först så träffade man ida,erica,tallo,issa,helena,fredrik,simon & jesper vi åkta tillsammans dit. vi hittade typ perfekta stället och det var mysfaktor ggr 5000. sen kom det typ 20 personer till eller något. det var iallf en sådan kväll man aldrig vill ska ta slut ! mycket skratt och skoj. vi grillade o sen så hittade vi ett par människor som hade instrument med sig så vi bad dem spela sommarlåtar det var helt fuckin awsum!
tack var en superskön kväll <3

image42 (fler bilder kommer upp så fort jag får dem av helan&jasmin)

hooooot


image39

ÅH vad skönt säger jag bara! idag var det sista skoldagen, yeeeeeees ! slutade typ 11 eller något och vädret var ju bara hel aawwsuuum så jag och claudia åkte till slottskogen o sshteeekte superskönt ! äntligen är det sommar, ÄNTLIGEN ! kanske blir utgång ikväll får se M skulle höra av sig snart annars blir det cider på balkongen o shlappa , pussen.
image40
me & claudur last summer , hååwt!

p.s älska min nya bakrund, its soooo summer 07 :D
togs i turkiet av mamma, duktigt!




hahaha kom precis hem nu, vart o slappat hos M ingen fest dock! vi satt o läste tjuvlyssnat.se såå jääävla roligt att jag smäller av!

Nils Eriksonterminalen, Göteborg

Tre killar ~14 diskuterar ett kommande kemiprov.
Kille 1: Jag tror fan inte att jag kommer att klara provet, jag har knappt läst på alls.
Kille 2 (ironiskt): Det är lugnt, det räcker att du vet vid vilken temperatur vatten kokar så får du godkänt.
Kille 1 (funderar en liten stund): Alltså, vatten kokar på 6:an.
Kille 2: Vadå 6:an?
Kille 1: Ja, på spisen alltså.
Kille 3 (ser uppgiven ut): Du kommer nog att få IG trots allt.


boring day

var i skolan själv idag, vi skulle igentlige  vart lediga fast jag skulle göra ett prov jag hade missat. det gick bra! men är så sjuukt trött nu :S snackade med "hemlig" i telefon och somnade inte förens 4 haha ush måste börja lägga mig tidigare annars sover man ju bort halva dagarna !


uppdatering

om bloggen
till alla ni anonyma töntar!
jag skaffade bloggen för min egna skull så jag sedan kan  kolla tillbaka på mitt unga liv.
om ni stör er på min blogg så dra! har inte bett er läsa.
det ni skriver reflekterar eran personlighet mer än vad ni tror.
 jag skriver exakt hur och vad jag vill, detta är inte något jävla seriöst så ta det lungt med hatet förfan.


skolavslutning , lycklig eller ledsamt? 

ett har redan gått ett år sen man satte fötterna i hulebäck för första gången. det har gått så snabbt! antar att det gått sa snabbt för att man kommit i en sådan underbar klass ! sp1b ! allavrligt gillar er alla. men nu kommer vi splittras. nåra aker till USA o vi andra har valt olika linjer. vill iallf tacka for ett underbart år med er ! saknar er redan <33
här är lite minnen av året som gott med klassen.


image30     image31

uffe, idur ,tallo , anna ,                        jag o tallo, du forstår du fattar
 thilda,becca , claudia                            det är med dig man skrattar
hos mig, (L)

                                                                                
                    

image32     image33

första avslutningen på hule ! jag, uffe                 jag o uffe, 17 år <3
hagglo o idur                                                        skönare tjej får man leta efter !
                                                                                 i mucho like you biatch!

image34  image35
grillning på saltholmen med tha crew !           becca anna thilda o claudia det är 
                                                                            er man kan vara sig sjalv med o
                                                                          skratta! becca åker till USA o
                                                                     thilda o anna valjer annan linje          
                                                                        o claudia byter skola                     
                                                                      saknar er redan love u all !            

majj wekeend

fredag : idag var det välsigt shlapppt i skolan, fick reda på betyg o sånna saker..sämst e jag!..allt g utan två ämnen där jag har vg..ne ush ! måste skärpa mig! iallf anna fyller år på lördag så jag,thilda,becca & claudia firade henne idag <3<3<3 vi gick och åt på a la resturante det var myys sedan gick vi på stan o hittade en miljon fina klänningar GE MIG..sedan drog anna & becca hem men jag,claudia & thilda fortsatte gå på stan vi var där 6 timmar! så det blev 2 stopp på mcdonalds haha !
image13 image14

sedan drog jag hem till pappsen som jag alltid gör varannan helg, pratade med mikaela H i tel och sa att jag kunde komma på fest om jag ville men jag orkade veeerkligen inte *gäsp* helt slut! så det blev bara mys framför tv:n med jordgubbar,polly & cider MUMS!

image19

fredagens mat
frukost: -
mellanmål-
lunch: pizza hut
mellanmål - milkchake
middag:-
kvällen: jordgubbar,pollly


lördag: vaknade typ fem på morgonen och var klarvaken..fatttar ingenting..börjar sedan klia mej på benen aramrna magen och nacken och märker att jag har typ värsta utslagen över hela kroppen !! får typ paniiik, försöktre mentalt att inte tänka på det men det funkade inte så när klockan var typ sex på morgonen gick jag upp o dusha o smörjde in mig med kräm o se om det hjälpte..och det gjorde det..i typ 10 min !? sen kliade det igen GAAAH låg o kollade på tv enda tills klockan blev 10 och då somnade jag tillslut! gick upp klockan 2 o käkade frukost o gjorde mig iordning sen stack jag till mammas jobb, skulle vara med där och jobba för erfarenhetens skull..bleh.. var hemma igen klockan 8 och käkade värsta godaste maten ngnsiin tillsammans med pappa,sussan,frida,emma & sofie
ringde sedan mikela H som var på fest pratade med henne över en timma ? :P hennes mob skickades runt så jag snackade typ med fem killar som var på den festen. en kille var 1.94 och hade spelat o IFK i tre år GRRR fick hans msn ska adda han snart haha !

lördagens mat:
frukost: rostade mackor med ost
mellanmål: en köttbullemacka
lunch -
mellanmål-
middag: oxfile , ngn sås med champinjoner i , färskpotatis med vitlössmör eller nåt MUMS
Kvällen: glasstårta, choklad

söndag: åkte hem till mamma tidigt idag och jag hade ingen kjol elelr klänning med mig till pappa , så jag satt där på bussen med klistrande jeans på mig, det var typ 40 grader ! kändes iallf som det... kastade av mig kläderna när jag kom hem haha! ställde mig och gjorde en god kycklingsallad o la mig o glassade ute på ängen skööönt..låg där o lyssnade på benny benassi o royal gigolos.. nostalgi ! <3
image20




<3

RSS 2.0