sssshhhlaaapppptt

vaknade 10 på morgonen av den gnistrande solen helt FAAB att det var bra väder!  tänkte skolka bowlingen med klassen men lyckades bli hela dagen eeh ? anywweeejj...har legat ute o glassat på ängen idag så nu
jag brun!! :D eller inte sådära svenne-lik-vit som på bilden som togs precis när jag började sola iallf :P

image11

kom på typ nu att jag hade en miljon upphöjt i 64276481 läxor! ah så går det när man skolkar! då missar man en massa som man får ta igen. what goes around comes around antar jag :P så nu får jag nog sätta mig med det. a just det ja tränade idag igen men det var inte allls lika kul som på förra MRL:en blev typ inte ens varm..waist of time I say!! jaja nu ska jag sätta mig o smaska på vattenmelon medans jag gör alla dessa läxor upphöjy i vad det nu vad.
image12

frukost: sov
mellis: -
lunch 2 kycklingklubbor från yesterday
middag: ngt kött med färskpotatis & pepparsås
kvällis: vattenmelon, en macka med youghurt

lyckans lyckans LYCKANS mig

image3

idag har typ vart en väldgt väldigt bra dag för mig ! som jag skrev igår så hade jag värsta fetingprovet idag som jag hade missat och jag hade pluggat N A D A , iallf  när jag väl kommer till lektionen då jag ska ha mitt prov så nämner inte ens min lärare provet ! så efter lektionen så bah: oj då sara, glömde att du skulle göra provet aja du får väl göra det imorgon ! YEEEES nu har jag tid o plugga ju !

sen hade vi bara 2 lektioner idag sen så slutade vi 11:20 idag, så efter vi hade slutat träffade jag min engelska lärare Ann och hon sa till mig att jag fick VG i betyg YEEES ! men e det så big deal då? ja det är det! för precis innan påsklovet sa hon att jag hade ig varning och nu på några veckor har jag VG det är ju helt wonderfull !
ringde Mammi och sa det o hon blev typ gladare än mig, och bara för att jag hade varigt sååå duktig i skolan så hämtade hon mig I skolan och sen körde vi iväg till stan där jag hittade en massa skor och hon sa att hon kunde betala åt mig det är juu heeeeeeeeeeelt FAB-U-LÖS !


  image5image6image4


uppdatering

frukost: fullkornsmacka med smör & ost + lätt vaniljyoghurt
lunch: en piråg
middag:kycklingcurry med ris

image7

jag är seriöt beroende av festis cactus/lime har köpt en sån varjde dag i två veckor nu ! jag är typ en spn människa..periodare..ett tag käkade jag nudlar varje dag i en månad o nu kan jag inte ens se ett nudelpaket utan att må illa & så gör jag med allt i princip :P


image9ikväll ska man se dessa tjejerna på trean som alla onsdagar :) ska mysa upp med lite jordgubbar med glass o bara seega hela kvällen !

                                                                                                                                             kram sara


klockan är typ halv ett och jag kan inte sova! jag är pigg som en piggelin..eeh? funderar på att dygna eller att ge det ett försök att gå o lägga sig ? neeeeh palla ! ska sitta här enda tills det blir helg då ska det festas så det sprutar om det! sitter här o pratar med jasmean min lilla brutta! <3 hon sitter o super med jennifer fast vi börjar 8 imorgon..så det ska vara!!
fick något jävla cp mejl innan om cheerleading fatta ingenting typ..frågade mamma och hon hade tydligen anmält mig till ngn slags cheerleadingkurs! wehooo kul :D
nu ska jag äta resterna av pizzan som blev över igår o lyssna på min mp3 med blandning av niggggaaah + techno musik, YEEEES.

ny vecka, nytt liv?

yeees, då provar man på bloggar-livet då! gjorde det förra veckan med iförsig men jag förstod nada vad man skulle göra men jag tänkte att jag ger det ett andra försök !

Idag har man vart på skatås med klassen tråkigt men bra! powerwalkade 5 km och sprang upp för uppförsbackarna så nu gör det ont i rumpan! var duktig o tränade igår med faktiskt MRL (mage,rumpa,lår) det var
riktigt kul!

har även vart duktig och städat och tvättar min egna tvätt idag! det behövdes mitt rum såg ut som jag inte vaad.. det enda jag inte gar gjort som vanligt är läxorna..har fetaste provet imorgon och jag har inte ens läst ignom det..men men .. det får gå som det går kämpar bättre nästa år eller ngt som man alltid säger fast man inte gör.

efter & före min städning , voila !

image2image1


uppdatering

Tänkte kolla vad det jag äter om dagarna igentligen så här kommer det !

frukost: nada
lunch: 4 mini-mini baguetter 2 fyllda med kyckling & dem 2 andra med skinka & ost, en minimer , yoggi drickjoghurt
middag: stekt kotlett med färskpotatis och rödvinsås


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0